Kycklinglasange

En variant

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • Matolja
  • 3 kycklingfiléer
  • 1 färsk kokt kronärtskockbotten
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Lasagneplattor
  • 2 skållade, tärnade tomater
  • Dragon, hackad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vänd paprikorna i matolja, lägg dem på en plåt och låt stå i ugnen till de spruckit.ca 15 min. Ta ur paprikorna, låt dem svalna. Skala, halvera dem och ta bort kärnorna. Skär i tärningar.
  3. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och den kokta skockbotten i tårtbitar.
  4. Koka grädde med vitlök och dragon.
  5. Stek kycklingen i olivolja, tillsätt en hackad vitlök när kycklingen nästan är klar. Lägg i kronärtskockbotten och paprikbitarna och stek klart. Salta och peppra. Håll blandningen varm.
  6. Koka lasagneplattorna i saltat vatten och olivolja.
  7. Sila grädden. Tillsätt tomtatärningar, hackad dragon salt och peppar.
  8. Varva lasagneplattor och kycklingfyllning på tallrikarna. Avsluta med en lasagneplatta. Häll över såsen och servera.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…