Kycklingwok

Kycklingwok

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 150 g vitkål
  • 200 g broccoli
  • 1 röd paprika
  • 8-10 champinjoner
  • 1 liten burk bambuskott
  • 3 msk Touch of taste THAI Kycklingfond
  • 1 lime
  • Salt
  • Peppar
  • Olja

Gör så här

  1. Strimla vitkål och dela broccolin i mindre bitar. Förväll i lite saltat vatten. Låt rinna av. Strimla paprika och champinjoner.
  2. Skär kycklingfiléerna i små bitar och woka i olja. När kycklingen är nästan färdig, tillsätt grönsakerna och fortsätt woka.
  3. Tillsätt bambuskott och fond. Pressa lime över och smaka av med salt och peppar. Servera woken nylagad med ett gott bröd till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@eveliinaa

Asiatiska vårrullar

Lärde mig göra dessa av en arbetskamrat som är thailändska, otroligt goda och man kan variera innehållet med t.ex. räkor, fläskkött, kyckling, vegitariska! Vårrullsplattorna…