Laxfilé med cambozolaost och vitlökssås

Snabb och lättlagad rätt som kan serveras med kall vitlökssås eller varm cambozolasås.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4-6 laxfiléer
  • 2 avokado
  • Ca 150 g cambozolaost
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Sås:
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 pressad vitlök
  • Peppar
  • Salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200º. Lägg de tinade eller färska filéerna med skinnsidan nedåt i en smörad ugnsform. Salta och peppra. Skala och kärna ur avokadon. Skiva de i tunna skivor och lägg på laxen. Lägg på osten i små bitar överst. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
  2. Servera med pressad potatis, vitlössåsen och en grönsallad.
  3. Får du ost över och vill ha en varm sås istället, så blanda ihop såsen och resten av osten och värm i en kastrull

Kommentarer

Gjorde den här rätten till söndags middag, toppen god!!!!!! Full poäng!!!!!!!!!!

Liknande recept