Laxfilé med senap

Severas med pressad potatis och grönsallad.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé
  • 1 msk salt
  • 1 msk socker
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • 1 msk hackad dill
  • 1 msk hackad gräslök
  • ½ lime

Gör så här

  1. Snabbgrava laxen genom att blanda salt och socker och gnid in laxbitarna med blandningen. Låt sedan bitarna ligga framme eller i kylskåp i c:a 2 timmar.
  2. Torka av bitarna och lägg dem i en ugnsfast form.
  3. Blanda ihop senap, crème fraiche, dill, gräslök och pressa lime. Lägg blandningen över laxbitarna i formen. Sätt in formen i ugnen på 175 grader c:a 10-15 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept