LCHF – fisk med ost och räksås

God fisksås.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g hokifilé
  • 1 tsk salt
  • 50 g smör
  • 2 msk philadelphiaost
  • 3 dl grädde
  • 2 dl lagrad ost, riven
  • 300 g räkor med skal
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Sjud fisken i saltat vatten i cirka 10 minuter.
  2. Smält smöret och rör ner philadelphiaosten. Blanda ordentligt, späd med grädde under omrörning. Sjud såsen 5 minuter under omrörning. Ta kastrullen från plattan, rör ner osten. Salta och peppra. Skala räkorna och blanda ner dem i såsen.
  3. Servera fisken med såsen, broccoli och citronklyftor.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…