Lenas fisk med majs och curry

Ännu ett snabbt, lätt och gott recept från min dotter.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g torsk eller annan fisk
  • 1 krm italiensk salladskrydda
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 liten burk majs
  • 3 påsar currysås, Blå Band
  • 2 dl riven ost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är djupfryst, skär den i mindre bitar och lägg dessa i en smord ugnsform och krydda.
  2. Ställ in formen i ugnen i 10 minuter. Ta ut den igen och häll majskornen utan spad över fisken. Tillaga såsen enligt beskrivningen på förpackningen och häll den sedan över fisken. Strö sist över den rivna osten.
  3. Ställ in formen i ugnen igen i ca 20 minuter.
  4. Servera med ris eller potatis och en sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept