Marinerad paprika med kapris och sardeller

Svårighetsgrad: Medel

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 röda paprikor
  • 2 gula paprikor
  • Olja
  • 1 påse rucolasallad
  • 1 ask sardeller i olja
  • 8 cocktailkapris
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • svartpeppar
  • 4 msk rostade pinjenötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 °C.
  2. Pensla paprikorna med olja och lägg dem i en ugnsfast form. Ställ in dem i ugnen och låt stå tills de är gyllenbruna.
  3. Lägg paprikorna i en plastpåse och låt dem kallna (det blir lättare att skala dem då).
  4. Skala paprikorna och låt dem gärna vara hela.
  5. Skär upp paprikorna vid stjälken och ta bort alla kärnor.
  6. Lägg upp dem på rucolasallad med sardeller och cocktailkapris.
  7. Häll på olivolja och balsamvinäger. Mal över peppar och strö på pinjenötter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…