Räk- och laxkorg
God förrätt med skaldjur, som går bra förbereda
Vid muren till gamla staden i Tossa de mar(i Katalonien, Spanien) kan man äta godaste musslorna. De kallar dem fishermans och jag har försökt efterapa receptet, i mitt tycke blev det rätt bra. Jag provade med burkmusslor också och då la jag i två burkar och drog av från plattan och severade genast med vitlöksbröd. Det blev riktigt bra och passar utmärkt till en förrätt för ca 6 personer.
God förrätt med skaldjur, som går bra förbereda
Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…
Förrätt som blev en succé på midsommarbordet. Serveras i tunnbrödskorgar eller på knäckebröd.
En god förrätt av överbliven skinka, serverad på ett gott bröd
Denna goda sallad brukar vi bjudas på som förrätt hos svärföräldrarna. Riktigt god är den! Gör den helst en stund innan servering, annars kan…
God och vacker rätt. Fisken går självklart även att tillaga i ugnen men om man väljer grillen kan man passa på att grilla sparris…