Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
En marinerad kycklingfilé med massor av smak. Grunden till marinaden lärde jag mig när jag bodde i Marocko. Receptet är skrivet för ugn, men de går ju givetvis lika bra att göra på grillen. Om ni ska grilla är ett tips att dela filéerna på längden före marinering. De går då fortare på grillen utan risk för bränd yta innan de är färdiga. Äts med valfria tillbehör. På bilden serverade jag den med béarnaisemos som också finns på MK.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.
En supergod kycklingrätt med många smaker.
Dessa buljongkokta och grillade revben kommer bli succé på sommarens grillpartyn! Koka sakta dina spjäll till köttet släpper lätt och pensla sedan det avrunna…
Blev en riktig hit, så smakrik och god och kycklingköttet så saftigt och mört, dessutom en ganska billig gryta.