Pangasus med vin & vitlök

Snabblagad och god fiskgryta

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 pangasusfiléer, tinade
  • 5 klyftor vitlök
  • 2 msk smör
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 4 tomater
  • 1 dl persilja
  • Salt
  • Citronpeppar

Gör så här

  1. Smält smöret i en stekpanna, skala och skiva vitlöken tunt. Fräs den i ca fem minuter, tillsätt fisken, det vita vinet.
  2. Hacka tomaterna i små bitar, strö över tillsammans med den hackade persiljan. Låt sjuda på svag värme 7-8 min.
  3. Gott att äta ett grovt bröd till som man suger upp den goda skyn med.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…