Parmalindad kycklingfilé

Fredagsgott.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • 1 mozzarellaklump
  • 8 körsbärstomater
  • 8 skivor parmaskinka
  • 1 kg potatis i halvor eller bitar
  • 1/2 dl färsk hackad rosmarin
  • Flingsalt
  • Peppar

Gör så här

  1. Skär en ficka i varje kycklingfilè och fyll med en skiva mozzarella och 1-2 körsbärstomater. Dela ev tomaterna. Salta och peppra och linda om skinkan. Bind med steksnöre.
  2. Stek rullarna gyllenbruna. Stek potatisen gyllenbrun. Lägg över i en ugnsform. Hit kan du förbereda.
  3. Sätt ugnen på 180 grader. Strö rosmarin över potatisen och stek färdigt köttet och potatisen i ugnen ca 20 minuter.
  4. Dela varje filè i 2 bitar lite på snedden. Lägg upp kyckling och rosmarinpotatis på varma tallrikar och servera lättkokta grönsaker och färdigköpt creme fraiche bearnaise till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr