Parmesangratinerad plattfisk

En enkel och mycket god ugnsrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g plattfiskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 3 dl Kelda sås Lovely Lemon
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 msk ströbröd
  • 1 tsk dragon
  • ½ dl hackad persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Krydda och vik ihop fiskfiléerna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
  3. Droppa över vinägern och häll över såsen.
  4. Blanda ost, ströbröd, dragon och persilja. Strö det över fisken.
  5. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.
  6. Servera med kokt ris blandat med lättkokta grönsaker.

Kommentarer

God fiskrätt och enkel att göra! Tog lite extra citronsaft i såsen och blandade ut med lite grädde så det blev mer sås.

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr