Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
En "man-tager-vad-man-haver-rätt, som jag kom på dagen efter att vi hade ätit tacos och undrade vad jag skulle göra med den resterande taco-såsen.... Principen är alltså att man tar vad man har, så receptet kan endast ses som en riktlinje. För mig är det som gör rätten till pasta Columbus - kycklingfilén, Txistorra-korv och tacosås, men sen lägger jag till och drar ifrån efter vad jag har hemma. Det går säkert att blanda i annat också, men jag har bara provat med nedanstående, hittills...
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.
Gott även med ris eller potatis(mos)
Fina små oxjärpar smaksatta med chili och fyllda med lök och svamp. Goda att ha som lunch, middag eller mellanmål. Jag gjorde även en…
Små portionsgratänger är trevligt, annars får det bli en stor form som vanligt Fotot är taget innan jag hade på ost och gratinerade