Pasta med karljohanssvamp, salsiccia och grädde

Enkel men underbart god pasta!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Tagliatelle för 4 personer
  • 700 g rensad karljohanssvamp
  • Olivolja
  • 2 salsicciakorvar
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Några färska blad salvia

Gör så här

  1. Sätt på en stor kastrull med pastavatten, salta. Stek svampskivor i olivolja så att de blir lätt brynta. Fördela mindre bitar av salsiccian i stekpannan och fortsätt att bryna några minuter till. Rör runt så det inte bränns vid.
  2. Häll på vinet och sedan grädden. Salta och peppra och låt puttra på mellanvärme några minuter. Lägg pastan i det kokande vattnet. När pastan är al dente - lyft över den i stekpannan och blanda runt. Servera genast och toppa med lite färsk salvia och svartpeppar.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr