Pasta Papageno

Gräddig pastasås med kyckling, paprika, senap och dragon.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 pasta
  • 1 hel kyckling alt. 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • Olja till stekning
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 msk fransk senap
  • 1 tsk dragon
  • 2 dl grädde
  • 2 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • Svartpeppar
  • Salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
  2. Tärna kycklingen och hacka löken.
  3. Fräs kyckling och lök i olja i en stekpanna.
  4. Salta och peppra.
  5. Tillsätt strimlad paprika.
  6. Tillsätt senap, dragon, grädde, buljongtärning och vatten.
  7. Låt puttra samman i 10 minuter.
  8. Smaka av med salt och peppar.

Kommentarer

Ta 2 matskedar vatten istället för 2 dl så är det perfekt. Blir för slabbigt annars :) Jag kör på Quorn istället för kyckling oxå, i dessa miljötider. Och grönsaksbuljong istället för hönsbuljong. Funkar lika bra. Riktigt gött!

Liknande recept