Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Det här är en pastarätt från norra Italien, närmare bestämt en stad som heter Bolzano på gränsen till Österrike. I de norra delarna av Italien använder man mycket späck och fläsk, och jag har valt att använda varmrökt sidfläsk i såsen, vilket även är en del av namnet som betyder rökt pasta. Eftersom det här är en tomatbaserad gräddsås har jag använt mig av Penne som passar utmärkt till rätten eftersom såsen fyller rören, säger Christian Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle och havet.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat