Pepparbiff med rostad potatis

Snabb och fin helgrätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 potatisar
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 4 rödlökar
  • 4 msk smör
  • 4 msk flytande honung
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 4 pepparbiffar
  • Sallad

Gör så här

  1. Tvätta potatisen och dela i bitar. Blanda dem med olja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugn på 225 grader i ca 25 minuter.
  2. Skala och skiva löken. Fräs den mjuk i smör utan att den fått färg. Tillsätt honung och vinäger och sjud tills vätskan kokat in, ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Krydda köttet och stek det i smör ca 3 minuter per sida. Servera med lökmarmeladen, potatis och sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept