Pepparrotsrullader

Har inte provat själv men låter gott!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 150 g ost, cantadou med pepparrotssmak
  • 50 g skalade, hackade mandlar
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 3 msk margarin
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl köttbuljong
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta

Gör så här

  1. Dela köttfärsen i 4 bitar och platta ut dem till rektanglar. Bred ost på varje bit och strö över mandeln. Rulla ihop bitarna från kortändarna och fäst dem med tandpetare. Bryn runt om. Häll på buljongen och låt puttra under lock ca 20 min. Tag upp köttet och håll det varmt. Tillsätt crème fraiche och vitlök i pannan och rör om. Smaka av, lägg i rulladerna och strö över persiljan.
  2. Servera med pressad potatis eller kokt potatis och en sallad på skivade tomater och hackad lök.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr