Pepparrotsvisp

Supergott är detta till rökt kött.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 dl vispad grädde
  • 3 msk mini crème fraiche
  • 1 dl riven pepparrot på burk
  • Salt
  • Persilja till garnering

Gör så här

  1. Blanda allt och kör några sekunder med elvispen.
  2. Lägg på lite persilja. färdig att ätas.

Kommentarer

Ska det verkligen vara en hel dl pepparrot ?
Hej på er alla pepparrotsälskare! Köp färsk pepparrot i stället för den på burk, mycket godare, mycket billigare. Pepparrot går utmärkt att frysa (oskalad) och riva vid behov. Allt är godare an den på burk!!
Åh tack så jättemycket vad kul att ni tyckte om den:)
Jättegod, rekommenderas varmt!!!
Låter jättegott, och man slipper de läskiga tillsatserna i färdigköpt pepparrotsvisp på tub. Undrar en sak - Winborgs pepparrot finns på burk à 45 och 90 g. Vilken använder du?
Den e såååååååå mumsig

Liknande recept

@7201

Laxburgare med pepparrotsvisp

Detta är mitt egna recept på laxburgare, har blandat olika recept tills det att jag tyckt det blivit bäst. Läckert, enkelt, och suuupergod vardagsmat…