Pesce presso Canterello

Smaskigt kryddig fisk med kantareller.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g tinad sejfilé
  • 1 liten burk kantareller
  • 2-3 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 burk krossade tomater
  • 3-4 soltorkade tomater
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • Vitlökssalt
  • Vitlökspeppar
  • Citronsaft

Gör så här

  1. Pudra botten på en ugnsfast form med vitlökspeppar. Hacka vitlöken, strimla de soltorkade tomaterna, hacka kantarellerna. Blanda vitlök, soltorkade tomater, kantareller, krossade tomater, matlagningsgrädde och créme fraiche till en sås. Skeda ut lite på botten av formen.
  2. Dela fisken i fyra delar och krydda på båda sidor med vitlökspeppar. Lägg ner fisken i formen, häll lite citronsaft över varje bit. Häll över resten av såsen, och strö över ett lager vitlökssalt på alltihop. Gratinera i 200 grader i cirka 25-30 minuter. Servera med kokt ris.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…