Pestoöverbakad torskfilé

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g torskfilé
  • 2 msk pesto
  • 2 msk matlagningsgrädde
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • Servera med:
  • Potatis eller ris

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda pesto och matlagningsgrädde till en jämn smet. Krydda torskfiléerna med salt och peppar. Lägg filéerna i en ugnsfast form. Bred pestosmeten över fisken. Låt stå i ugnen 8-10 minuter till fisken är färdig och pestotäcket bubblande frasig.

Kommentarer

Ja, receptet låter gott! Och idén att lägga fisken på spenatbädd skall jag absolut testa! Eller varför inte en "bädd" komponerad av t ex broccoli och fänkål eller morötter och purjo eller morötter och svartrot...? Många kombinationer att testa!
Jättegott!! Enda klandret - för små portioner! ;-D Tack för det receptet! :-D Det kommer att bli en favorit! Lena
Kanongott
Kanon gott
Kalas gott! :-) Lade torsken på en bädd av färsk baby-spenat och det blev jättebra!

Liknande recept