Pincho med skagenröra

Super god medelhavs baguette. Pincho = en munsbit med tandpetare.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 baguetter
  • 80 g blandat skaldjurskött, väl avrunnet
  • 30 g majonnäs
  • 1 msk senap
  • 1 tsk pepparrot, riven
  • 1/2 röd, bakad paprika i konserv
  • 4 gröna inlagda oliver
  • 1 tsk finklippt krasse
  • 2 msk olivolja-jungfruolja
  • 1-2 msk färskpressad citronjuice
  • 3 droppar tabasco
  • Salt (efter egen smak)
  • Nymald svartpeppar (efter egen smak)

Gör så här

  1. Dela baguetterna så att det blir 4 lika stora skivor.
  2. Hacka de blandade skaldjuren, till exempel räkor, krabba och musslor. Blanda skaldjuren med majonnäs, senap och riven pepparrot. Smaka av med citronjuice, tabasco, salt och nymalen svartpeppar.
  3. Dela de bakade, väl avrunna paprikahalvorna i fyra delar och fördela dem över brödet. Toppa med skaldjursröran. Fäst fyra oliver med en tandpetare på toppen av varje "Pincho".
  4. Strö över krassen och ringla lite olivolja över.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…