Räkor i het sås

God och kryddstark räkrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g oskalade räkor
  • 2 st paprikor i olika färg
  • 1 strimlad purjolök
  • Smör
  • 2 dl cremé fraiche
  • Salt
  • Seppar
  • 1-3 krm cayennepeppar
  • 1 tsk paprikapulver

Gör så här

  1. Rensa räkorna spara några till garnering. Kärna ur paprikorna och skär dem i tärningar.spar några till garnering. Fräs purjolök och paprika i smör ett par minuter.
  2. Rör i crème fraiche, smaka av med kryddor, det ska vara lite "hetta". Lägg i räkorna, låt allt bli genomvarmt, får ej koka.
  3. Servera med ris eller pasta och garnera med de extra räkona och parikan.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr