Räkor med sparrissallad och avokado

En krispig, fräsch och matig sallad.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g skalade räkor (ca 800 g med skal)
  • ½ citron
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk riven pepparrot
  • 6 dillkvistar
  • 8 gröna sparrisar
  • 2 avokador
  • ½ ask körsbärstomater (ca 125 g)
  • 6 rädisor
  • Ca 50 g mangoldskott eller rucolasallad
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda räkor med finrivet skal av citron, olivolja, pepparrot och grovskuren dill.
  2. Koka sparrisen i lättsaltat vatten 3-5 minuter. Dela den på längden.
  3. Dela och gröp ur avokadon. Skär den i bitar. Dela cocktailtomaterna. Skölj och skiva rädisorna.
  4. Blanda samman alla ingredienser. Smaka av med salt och svartpeppar.
  5. Gott, kort och gott!!!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr