Räksallad med bulgur och spenat

441 kcal/port Lättviktarmat Glutenfritt Låglaktos Mjölkfritt Snabbt & enkelt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 dl fullkornsbulgur eller ris för glutenfritt
  • 1 liten squash, 200 g
  • 50 g färsk spenat
  • 200 g skalade räkor
  • 100 g fryst mango
  • 100 g sockerärter
  • 1 tsk olja
  • Servera med:
  • 2 msk sweet chili-sås

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt förpackningens anvisningar. Dela squashen i tärningar. Skölj och ansa spenaten. Blanda samman bulgur, squash, räkor, mango och spenat.
  2. Dela sockerärterna och vänd ner dem. Hetta upp oljan och fräs allt blankt och ljummet.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…