Räksallad med ris

Salladen med räkor och ris når en ny dimension smaksatt med parmesan och vitlök. Fräsch, lätt och god passar den till såväl lunch som lättare middag.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g skalade räkor
  • Rivet skal och saft av ½ citron
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten rödlök
  • Blandad sallad, ca 1 liter
  • 4 dl kokt kallt ris
  • 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche parmesan & vitlök

Gör så här

  1. Blanda räkor, citronskal, saft och olivolja.
  2. Låt dra ca 15 min.
  3. Skala och skär löken i tunna strimlor.
  4. Varva ris, lök och sallad på ett fat och fördela räkorna ovanpå. Servera med crème fraiche och rostat bröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept