Remouladsås

God kall sås till fisk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 6 dl gräddfil
  • 1,5 dl majonnäs ej lätt
  • 2-2.5 dl bostongurka
  • En snudd gurkmeja
  • Smaksätt med:
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Salt

Gör så här

  1. Häll gräddfil, majonnäsen i en skål. Vispa till det lite, så den får en jämn yta. Häll i bostongurkan, ta i lite gurkmeja och krydda efter smak
  2. Låt stå ca 20 min i kylen, innan servering.
  3. Lycka tlll!

Kommentarer

Letade receptet för jag tänkte lägga in det själv annars, om det inte redan funnits! Godare och enklare sås till fisk får man leta efter!
Tack för receptet! mkt godare med hemlagad remouladsås än den färdigköpta! enkel och snabbt recept som smakade kanon till fisken =)

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr