Röd currylax med wokade grönsaker

En smak av Thailand!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 laxfilébitar
  • 4 dl kokosmjölk
  • 2 msk röd currypasta
  • 1 msk skaldjursfond
  • Hackad koriander
  • Wokgrönsaker
  • 100 gram sockerärter
  • 2 röda paprikor
  • 100 gram champinjoner
  • 2 morötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk sesamolja
  • ½ kruka koriander
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg filébitarna i en ugnsfast form. Vispa ihop kokosmjölk, currypasta och skaldjursfond. Häll detta över fisken och gratinera i ca 20 minuter. Dekorera med koriander.
  2. Strimla sockerärter, paprika, champinjoner och morötter fint. Woka i het panna i oljan. Då de blivit lagom mjuka tar du bort pannan från värmen och rör ner sesamolja, hackad koriander och smakar av med salt och peppar

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept