Rönnbärskyckling

Snabblagat

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilè
  • 1 purjolök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • 2 msk viltfond med kantarell
  • ½ tsk kinesisk soja
  • 8 krossade enbär
  • 3 msk rönnbärsgele

Gör så här

  1. Skär kycklingen i skivor,strimla purjon. Bryn kycklingen i en stekpanna och smaka av med salt och peppar. Tillsätt grädde, fond, soja och enbär.
  2. Koka grytan sakta under lock ca. 5 min.
  3. Blanda i purjolök och gele koka ytterligare ca 5 min. Servera med kokt eller pressad potatis och brysselkål.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr