Ruccolasallad med parmaskinka

En alldeles utmärkt lätt förrätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g Ruccolasallad
  • 9 st Parmaskinka(alt lufttorkad skinka) rullade
  • ca 100 g Soltorkade tomater
  • en näve pinjenötter
  • Parmesanost

Gör så här

  1. Gör tre färdiga fat där du först har fördelat ruccolasalladen som "grund". Rulla parmaskinkan och lägg 3 stycken på varje tallrik på ett smakfullt sätt. Tillsätt soltorkade tomater, pinjenötter och strö riven parmesanost över efter tycke och smak.
  2. Ringla över olja och balsamvinäger om så önskas.

Kommentarer

Jätte god förrätt. Utmärkt med lite olja och balsamvinäger som pricken över i:et.
Ringla lite balsamicoreduktion och olivolja över för en smakhöjare och dekoration

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…