Pasta med kakao och en sås med valnöt och fetasost
Jag är en ”pastamänniska” och pasta finns ju idag i alla möjliga former och smaker. Här får Ni ett recept gjort på pasta som…
Jag är en ”pastamänniska” och pasta finns ju idag i alla möjliga former och smaker. Här får Ni ett recept gjort på pasta som…
Messmöret ger ett uns av sötma och hjälper till att ge bullarna färg i ugnen. För enkelhetens skull steks julköttbullarna i ugnen. Det går…
Denna grönkålsrätt är god både varm och kall. Jag hade den på julbordet och det var den enda rätten som tog slut på en…
Ibland tar man vad man har hemma. Denna jätte vitaminrika goda blåbärs-smoothie gjorde jag på enbart tre ingredienser och den blev ändå kanongod. Blåbären…
I receptet ges förslag till tre olika smaksättningar. Jag har själv provat med tomatjuice och basilika. Tänk på att använda en storlek mindre plåt…
Varmrätt, underbart god.
En alldeles utmärkt lätt förrätt
Görs helst i februari för att avnjutas till advent men senast 6 veckor innan den ska drickas
104 kcal per portion 12% protein 17% fett 71% kolhydrater 0% alkohol
Använd gärna ekologiska råvaror om möjligt.
Välj ekologiska fiberrika produkter (det blir mycket billigare än köpemüsli ändå) och Du är snäll både mot miljön och mot Dig själv.