Rysk köttfärspanna

Rysk köttfärspanna

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g älgfärs eller nötfärs
  • 2 gula lökar
  • 1 ½ msk margarin
  • 2 msk Touch of taste viltfond med kantarell
  • 1 krm mellanmalen svartpeppar
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 msk kinesisk soja
  • Salt
  • ½ dl finhackad ättiksgurka
  • 2 dl finhackade inlagda rödbetor
  • Gräddfil

Gör så här

  1. Skala och hacka löken. Stek köttfärsen i margarin på medelstark värme och rör den jämnt grynig. Lägg i löken och låt den fräsa med en stund. Blanda ner viltfond med kantarell.
  2. Smaksätt med peppar, timjan och soja. Smaka av med salt. Lägg ättikshacket i mitten över färsen och sedan rödbetshacket runt om.
  3. Hetta upp rätten försiktigt. Serveras med kokt potatis, gräddfil och en fräsch sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept