Sabinas räkpaj

Kan med fördel göras dagen innan.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Deg:
  • 100 g smör
  • 2 1/4 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • Fyllning:
  • 500 g skalade räkor
  • 3 dl ananaskross
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 dl finhackad dill
  • Garnering:
  • Ägghalvor
  • Räkor
  • Dillkvistar

Gör så här

  1. Arbeta ihop degen.
  2. Smörj en pajform och klä denna med degen och picka den med en gaffel i botten.
  3. Grädda pajen i 225 grader i 25 minuter.
  4. Fyllning:
  5. Låt ananasen rinna av väl, är räkorna på burk, låt dem oxså rinna av väl.
  6. Blanda alltsammans väl och lägg fyllningen i det kalla pajskalet.
  7. Garnera pajen och servera den kall.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept