Saffransfisk

En gul läcker fiskrätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 pangasius filler eller annan vit fisk
  • 3 dl oatly havregrädde
  • ½ paket saffran
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg den frusna fisken i en trång smord ungsform (brödformen tog jag).
  2. Blanda grädden, saffran, paprika, smulad dragon, salt och peppar i en kastrull och koka upp.
  3. Häll blandningen över fisken.
  4. Sätt formen i nedre delen av ugnen och tillag i 40 minuter.
  5. Servera med kokt potatis

Kommentarer

Bra att få ett recept .... har en svärsotter som är lactosintolerant. Havregrädden verkar funka. Har lagat detta ur Annas gröna kokbok men då är det med /matlagnings/kaffe-grädde och med frusen torsk. ska prova detta också.

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr