Saftiga tonfiskbiffar

Dessa biffar är så goda att det är idé att göra en stor sats. Eventuella rester kan ätas kalla.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g färska champinjoner
  • 2 burkar tonfisk i vatten eller olja (avrunnen vikt 140 g)
  • 2 ägg
  • ½ -1 dl ströbröd 1 dl grädde
  • 1-2 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Smör eller olja till stekning

Gör så här

  1. Ansa champinjonerna och skär dem i tärningar.
  2. Rör ut tonfisken med ägg, champinjoner, ströbröd, grädde och hackad dill. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Forma färsen till biffar och stek dem i lite fett.
  4. Serveras tillsammans med potatis eller pasta och en sallad till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept