Sås – Barbecue

Riktigt smarrigt till revben

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ½ l katrinplommon, kärnfria
  • 1½ l kycklingbuljong
  • 1 ½ dl vitvinsvinäger
  • 2 msk smbal oelek
  • 1 msk sambal badjak

Gör så här

  1. Skär katrinplommonen i centimeterstora bitea och lägg dem i buljongen tillsammans med vinäger och kryddor.
  2. Koka på svag värme under lock i 1 - 1½ timme.
  3. Red sås genom att efter koktiden slut vispa sönder plommonen.
  4. Om såsen är för lös koka den under omröring utan lock till önskad koncistens.
  5. Servera till Hickory Ribs

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…