Smörrebröd med bacon och äpple

Smörgås från Danmark.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 skivor bröd, gärna rågbröd
  • 1 paket bacon
  • 1 skivat äpple
  • 1 lök
  • Smör
  • Flingsalt
  • Söt skånsk senap
  • Socker
  • Rosmarin

Gör så här

  1. Smöra bröden, dela sedan bacon paketet på mitten.
  2. Stek baconen knapriga med rosmarin i en stekpanna, när det är färdiga, ta ur dem ur pannan och lägg dem att rinna av på hushållspapper.
  3. Stek äpplena och löken i baconfettet, när de fått lite färg, ringla över några nypor socker, stek tills löken är brun och äpplena mjuka.
  4. Lägg på löken, äppelskivorna och baconet på smörrebrödet, toppa med lite söt senap och flingsalt.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr