Snabb förrätt, svampfyllda tarteletter

Smarrigt att ha som förrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 6 tarteletter
  • Grovmalen svartpeppar
  • 1 burk Abbas svampstuvning
  • 50 g svamp
  • 4 skivor rökt skinka, hackade

Gör så här

  1. Blanda svampen och skinkan med stuvningen och krydda med svartpeppar. Fördela sedan fyllningen i de 6 tarteletterna och sätt in dem i ugnen på 200 grader.
  2. De är klara när de har fått gyllenbrun färg och är genomvarma.
  3. Servera gärna lite svamp och grönsaker till.
  4. Tips: När jag har bjudning så gör jag min stuvning själv.

Kommentarer

jag håller med . det är nostalgi när man äter detta tycker jag
Detta e ju så himla gott.
gott i gott gott

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…