Specialnubbesallad

Påskbordets måste.. Äggen finns nu med i ingrediensrutan Gram är ändrat stavningen av crème fraiche är ändrat Punkt och kommatecken har jag nu med i beskrivningen.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 dl creme fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 3 msk kaviar
  • 2-3 rödlökar
  • 1 burk 240 g abbas fransk löksill
  • 8-9 kokta potatisar
  • 1-2 kokta morötter
  • 1 kryddmått herbamare örtsalt med chili
  • 1 kryddmått bio örtsalt himalaya
  • 5-6 st ägg

Gör så här

  1. Rör ihop creme fraiche, majonnäs och kaviar.
  2. Hacka löken i fina små bitar.
  3. Finfördela potatis, morötter och sillen.
  4. Rör ihop allt tilsammans med creme fraicheröran.
  5. Garnera med de kokta äggen och kryddorna .
  6. Garnering: ägg och kryddor.
  7. Avnjuts till påskens frukost eller tillsammans med grillköttet och en god kall dryck.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept