Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

Provade och den blev god

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 500 g lövbiff
  • 1 vitlöksklyfta
  • 10 färska champinjoner
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2,5 dl buljong
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk soja
  • 1,5 msk senap gärna skånsk
  • ½ tsk dragon
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjornerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret. Lägg sedan ner kött och svamp och låt fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt puttra i ca 5 min .Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka under tiden 4 portioner Barilla Tagliatelle.
  3. Lägg pastan på en tallrik. Häll på såsen.
  4. Servera med en grönsallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…