Thaiwok med kyckling och nudlar

Underbart god lätt- och snabblagad thaiwok.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • olivolja
  • 800 ml (2 burkar) Mrs Cheng´s grytbas Thai green curry
  • 400 ml (1 burk) Santa Maria kokosmjölk
  • 500 g (1 påse) Findus frysta grönsaker, Wok chinese
  • 250 g (1 påse) Santa Maria äggnudlar

Gör så här

  1. Woka kycklingen i olivolja tills den fått lite färg
  2. Tillsätt grytbas och kokosmjölk
  3. Låt koka upp och sedan sjuda tills kycklingen är nästan klar
  4. Tillsätt äggnudlar och grönsaker och sjud tills allt är klart (OBS! Inte för länge - Grönsakerna ska ha tuggmotstånd).
  5. LYCKA TILL!!!

Kommentarer

Lättlagat och gott. Betyg 4. Tack för receptet.

Liknande recept