Tonfisklåda

Enkelt och gott.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1-2 burkar tonfisk i vatten
  • 10 potatisar koka i 20 min
  • 4-5 ägg koka i 8 min
  • 1-2 påsar béarnaisesås
  • 1-2 påsar hollandaisesås
  • Sallad:
  • Salladshuvud
  • 1 gurka
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 liten burk majs

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen och äggen, tillaga såsen enligt receptet på paketet.
  2. Öppna tonfisken och häll ut vattnet ( kan låta lite vara kvar).
  3. Smöra en eldfast form sätt ugnen på 200 grader.
  4. Skiva potatisen, äggen och varva sedan potatis, ägg, tonfisk i 1-2 lager eller fler om så önskas.
  5. Häll sedan över såsen 1 sort i taget.
  6. Sätt in i ugnen i 20 min.
  7. Serveras med sdallad och pan-riche.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@emmalona

Emmas Moussaka

En smarrig grekisk middag som får en att längta bort till Medelhavets vackra stränder. Tar sin tid dock men som vi alla vet är…