Torsk provencale

Underbart god mat till helgen.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 torskblock
  • 3 msk smält smör
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Persilja
  • Dill
  • 1/2 - 1 dl ströbröd
  • 3 dl grädde
  • Pressad citron
  • Till servering:
  • Pressad potatis

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg torsken i en smörad ugnsform.
  3. Smält smöret och pressa i vitlöken.
  4. Strö i persila och lite dill.
  5. Pensla över fisken.
  6. Häll över ströbrödet.
  7. Häll grädde runt om och pressa lite citron över.
  8. Ställ in i ugnen ca 35 minuter.
  9. Servera med pressad potatis och hackad färsk gurka.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept