Tunna revebnsspjäll

Revbensspjäll med klyftpotatis och kall yoghurtsås med röd curry.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 kg revbensspjäll
  • salt
  • 2 msk citronpeppar
  • 2 msk timjan
  • 1 dl honung
  • svartpeppar
  • Yoghurtsåsen:
  • Blanda 3 dl matlagningsyoghurt ,
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 msk flytande honung
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Salta och krydda revbensspjällen, avsluta med att ringla över honung.
  2. baka i 200 graders ugn c a 40 minuter.
  3. Skala och klyfta potatisen och skär den i klyftor.
  4. Lägg den i en ugnsfast form och låt stå i ugnen, under långpannan med spjällen. De tar ungefär lika lång tid.
  5. Rör om potatisen och vänd på spjällen efter halva tiden.
  6. Servera revbensspjällen med klyftpotatis, brysselkål och en kall joghurtsås med röd currypasta,

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept