Tunnbrödrulle med kalkon

En vän till mig gjorde de här för flera år sedan. De är lätta att göra och jättegoda och går att göra till få eller till många. Det bästa är att de går att förbereda dagen innan till och med. För en mer nyttig version, ta grövre tunnbröd och lightost.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 liten ask philadelphiaost, naturell eller annan smak
  • 1-2 askar cocktailtomater
  • 1 ask tunna skivor kalkon, 200 g
  • 10-15 cm purjolök, finskuren

Gör så här

  1. Börja med att bre tunnbrödet med philadelphiaosten och se till att hela brödet täcks. Lägg sedan ut kalkonskivor så att de täcker osten. Skär tomaterna i fyra delar och lägg dem ovanpå kalkonen och strö purjolök över allt.
  2. Rulla ihop tunnbrödet, rulla brödet hårt så att rullen blir hård och lägg den i plastfolie ett tag så att rullen sätter sig. Skär rullen i sneda bitar, ca 1 cm tjocka.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept