Ugnsbakad kycklingfilé med chilirostade grönsaker samt limekesella

311 kcal Mängd: Kolhydrat 21 g | Protein 44 g | Fett 4,2 g | Fiber 5,1 g Energiprocent: Kolhydrat 27 E% | Protein 57 E% | Fett 12 E% | Fiber 3 E%

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 150 g kycklingfilé
  • 70 g potatis
  • 30 g rödbetor
  • 30 g morötter
  • 40 g broccoli
  • 30 g fänkål
  • ½ citron pressad
  • ½ lime pressad
  • 80 g kesella lätt 1%
  • 2 tsk mynta hackad

Gör så här

  1. Lägg kycklingen i ugnsform med lite vatten i botten. Krydda kycklingen samt pressa 1/2 citron över den och ställ in i ugnen ca 30-45 min på 175 grader eller tills den är klar.
  2. Skär ner alla grönsaker och lägg på ett bleck med lite chilipeppar på och ställ in i ugnen i ca 35 min på 175 grader.
  3. Blanda kesella med pressad lime, hackad mynta.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept