Variation av lerpottasill

Till påskbuffén

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 kalla kokta potatisar
  • ca 3 st ansjovisfiléer
  • 2 kokta ägg
  • 2 msk gräslök, finskuren
  • 4 rädisor, tunt skurna
  • 1 liten rödlök
  • 50 g brynt smör

Gör så här

  1. Skala och skiva potatisen och lägg skivorna på ett serveringsfat. Låt ansjovisfiléerna rinna av i ett durkslag, varefter de skivas i ca 2 cm tjocka bitar. Hacka äggen och rödlöken och varva sedan ingredienserna på potatisen. Toppa därefter med lite gräslök, samt salta och peppra. Slå över det brynta smöret strax före servering.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@racy

Citroncupcakes

Söta och goda citroncupcakes=) Gjorde dom till påsk så därför ett litet chokladägg på.