Röd kyckling
En supergod kycklingrätt med många smaker.
Hej på er gourmander, jag gjorde om receptet "Het kycklinggratäng med mango chutney" en hel del, för jag tyckte det fattades lök och vitlök och paprika bl.a. Sen ville jag lägga kycklingfilén i nån smarrig marinad som sedan blandas med mangosåsen (som var/är extremt god), och resultatet blev lysande. Gästerna sa: "detta var det godaste vi har ätit" Så prova detta underbara nykomponerade recept från mig och säg vad ni tycker om det. Den kan göras stark också om ni hackar ner chili i den, men för en gångs skull valde jag att göra ett recept utan styrka. Den är smakrik och söt och god, men ändå med lite piff i. Tänk att det kan bli så bra med improvisation. Try it, u like it :) Lägger upp 4 bilder på det hela, både före så ni ser såsen separat och maten innan den ugngräddas, och sen när det är klart. Jag använde mig av gul paprika i lördags som ni ser, för den röda var slut, men det ska vara röd paprika så det ger lite "färg" på maten också.
En supergod kycklingrätt med många smaker.
Kycklingsoppa med spenat och kokos 4 port Detta är en smakrik soppa som går fort att göra på ingredienser som kan finnas hemma på…
Söker du efter ett fräscht alternativ till vanliga tacos? Det här receptet smakar som de tacos som man beställer i Mexiko. Vi äter våra…
Åtta vitlöksklyftor låter kanske mycket, men var inte orolig, de blir milda och goda när de får koka med i grytan. Samtidigt ger vitlöken…
Enkel och god gryta.
Quorn är ett bra alternativ till kyckling