Hemmagjort apelsinmarmelad med ingefära
Lätt och snabbt gjort till frukosten.
Matberedningsteknik där livsmedel bevaras för längre hållbarhet. Marmelad är en klassisk konservering.
Lätt och snabbt gjort till frukosten.
Absolut godaste,enklaste och nyttigaste jordgubbssylten någonsin 🙂 Jordgubbar innehåller skyhöga mängder antioxidanter som bland annat motverkar cancer och skadligt kolesterol. Dessutom innehåller jordgubbar rikliga…
Efter lite efterforskning fick jag så tag på ett recept på äpplen konserverade i sockerlag av en användare här på MK(tack så mycket). Noterade…
Hemkokt sylt med mindre socker i än köpt, äkta råvaror, inte massa konstiga tillsatser. Och kanske det rent utav finns kvar lite c-vitamin. Obs…
Den här marmeladen är god till bland annat ost eller rostat bröd.
Kvitten är en något äppelliknande frukt som finns i gamla trädgårdar och ofta även i parkanläggningar (be om tillstånd innan du plockar frukterna). I…
Rosmarin ger gelén en god och fyllig smak som passar till olika kött- och gryträtter. Frisk och aromrik smak får gelén med lime.
I augusti varje år gör jag några burkar inlagd gurka efter ett recept från min väninnas mormor. Det som är bra med receptet är…
Lyxigt god marmelad. Det brukar vara en uppskattad present.
Min mamma och mormor älskar den här sylten! Mormor har gjort den sen jag var liten. Man kan ha den till allt pankakor, våfflor…