Tråd:
Pepperoni

Inlägg

@rostok

När chili är billiga i affären så köper jag alltid en hel påse full och lägger i frysen, som den är. Funkar hur bra som helst att sedan bara ta så många jag behöver och använda. De behöver inte ens tina innan jag hackar dem.

@maria_wijk

Torka så har du egen chili att krydda maten med under en lång period. Här några fler tips på vad man kan tillreda. Chilipepparsås Chilisås, extra stark Hot chunky salsa

@bjoli198

http://nourishedkitchen.com/fermented-hot-chili-sauce-recipe/

@boz1965

Torka och mal. Förvara mörkt i lufttäta kryddglas.

@popik

Här kommer några förslag, hoppas någonting passar.

Chilipaste

Harissa kryddpasta

Inlagd chili

Jalopenopickles

Vitlök och chiliolja

@epeter

Jag har trädgården full av diverse pepparfrukter – pepperoni, röd peppar o.likn. Vad gör jag med dem. Någon som har ett bra recept på inläggning?